• 30 Days Easy Return
 • International Shipping
 • info@urbanbikewear.com
 • Ehdot ja edellytykset
 • Tuotemerkit
 • Outlet
 • pyöräkauppa stockholmissa

  Pyörät: Seikkailu, sora, maantie, kiinteät vaihteet

  Meidät erottaa "suuryritysten" verkkokaupoista se, että myymme vain sitä, mitä haluamme itsellemme, ja valitsemme laadun määrän sijaan.
  Tämä pätee kaikkeen: pyörätes, komponentit, vaatteetng ja accessories sekä sinulle että pyörällesi.
  Tukholmassa osoitteessa Tj Tjärhovsgatan 14, Södermalm pieni joukko innokkaita pyöränörttejä pyöräliike pyöräliike on täynnä ainutlaatuisia pyörän komponentteja eri puolilta maailmaa. Takana on verstas, jossa rakennamme räätälöityjä pyöriä ja huollamme työmatka- ja maantiepyörät.

  Visit our international sites

  denmark italy poland   spain germany France Holland  

  Uutiset

  Sivulle avattavat pullokorit tarjoavat kätevän pääsyn vesipullolle. Tämä tekee siitä…
  €22
  Täysin käyttämätön Cinelli Vigorelli Electric Steel 59 XL runkosarja sis.…
  €951
  Täysin käyttämätön Cinelli Vigorelli Caleido XL (58) Ramset sis. haarukan.…
  €951
  Täysin käyttämätön NOS:Cinelli Vigorelli Black on Black XL (58) Ramset…
  €951
  Pari Enduran soralappuja. GV500 on suunniteltu toimimaan järjestelmänä, ja se…
  €155
  Sano hyvästit vaivalle löytää täydellinen puhelimen kiinnike pyörän ohjaustankoon. Ohjaustangon…
  €47

  Etsitkö jotain erityistä?

  Ota yhteyttä

  Lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon +4608 533 327 05.

  Pyöräkauppa Tukholmassa - Tervetuloa Urban Bike Wear® Skandinavian johtavaan pyöräilyn lifestyle-myymälään.

  UrbanBikeWear.com aloitti vuonna 2013 Johan’n makuuhuoneessa pienemmällä valikoimalla polkupyörävaatteita ja työmatkalaukkuja. UBW’n konseptina on alusta asti ollut valita huolellisesti tuotteita suurilta maailmanmarkkinoilta löytääkseen tuotemerkkejä, joilla on paljon sydäntä. Tavoitteenamme on olla sinun kapeahko polkupyöräkauppasi, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi juuri sinua varten valittujen tuotteidemme parissa. Nykyään meillä on laaja valikoima pyöräilyvaatteita ja -laukkuja muun muassa Chrome Industriesilta, Bagaboolta, PEdALEDilta, Enduralta, Vaudelta ja Swrveltä. Brändit, jotka täyttävät laatuvaatimuksemme ja tarjoavat erinomaista suorituskykyä yhtä lailla suorituskykyisille pyöräilijöille ympäri maailmaa.

   

  Painopistealueitamme ovat kiinteät vaihteet, yksivaihteiset, maantiepyöräily, sorapyöräily ja Bikepacking. Jälkimmäinen on segmentti, josta olemme löytäneet hieman lisää; siksi autamme sinua mielellämme löytämään oikean pyörän, laukut ja kaikki tarvitsemasi varusteet seuraavaa bikepacking-seikkailua varten. Urbaanille kiinteän vaihteen ja yksivaihteiselle pyöräilijälle meillä on runsaasti messenger-laukkuja ja vaatteita, jotka kestävät kovaa käyttöä.

   

  Kun avasimme fyysisen liikkeen “Urban Bike Wear & The Mechanics” vuonna 2015, aloimme tehdä yhteistyötä polkupyörävalmistajien kanssa, kuten Cinellin, Genesis Bikesin, Brother Cyclesin, Surlyn, Bombtrackin, Salsan ym. kanssa. Sekä niiden laadun että yleisen asenteen suhteen pyöräilyyn hauskana asiana. Tjärhovsgatan 14:ssä saimme isomman tilan, joten aloimme täyttää sitä tuomalla maahan Chris Kingin, Runwellin, Izumin, Visionin, Nitton, HEDin, Apiduran, Restrapin ja muiden ihailemiemme niche-merkkien tuotteita.

   

  Olemme opastamassa sinua pyöräilymaisemassa: soita meille +46 8-533 327 05, piipahda liikkeessämme tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@urbanbikewear.com, jos’jotakin et löydä verkkokaupastamme. Työpajassa rakennamme pyöriä ja pyöriä, joten useimmissa tapauksissa voimme auttaa sinua löytämään pyörän osia tai auttaa sinua rakentamaan unelmiesi lopullisen polkupyörän.

  /UBWTEAM